Şemdinli'de çatışmalar sürüyor, 1 köy boşaltıldı

Hakkari Şemdinli'ye bağlı Altınsu köyünde alan hakimiyeti kurmak isteyen örgüte ağır darbe, Örgütün ele geçirmek istediği köy tamamen boşaltıldı. Altınsu köyü çevresinde çatışmalar sürüyor.

19 Ağustos 2015 Çarşamba 23:11
Şemdinli'de çatışmalar sürüyor, 1 köy boşaltıldı






Şemdinli'de çatışmalar sürüyor, 1 köy boşaltıldı

Terör örgütü PKK'nın alan hakimiyeti kurma stratejisi uğruna köy işgali son anda engellendi. Örgütün ele geçirmek istediği köy tamamen boşaltıldı. Altınsu köyü çevresinde çatışmalar sürüyor. Şemdinli'nin Altınsu köyünde güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasındaki çatışmalar devam ediyor.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi çıkışında iş makineleri ile kazılmak suretiyle yolu kapatan PKK'lılara yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Özel harekat polisi ve jandarma ekipleri zırhlı araçlarla operasyona katılırken, Altınsu köyü sakinleri ise güvenlik gerekçesi ile köylerini boşaltıyor
Son Güncelleme: 19.08.2015 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.