Yoğun bakımdaki Mutlu Kaya'nın uyandırılma süreci başladı(2)

DİYARBAKIR BAROSU HUKUKİ DESTEK VERECEK Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, yönetim kurulu üyeleriyle Mutlu Kaya'nın tedavi gördüğü Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek, genç kızın sağlık durumu hakkında doktorlardan...

21 Mayıs 2015 Perşembe 15:06
Yoğun bakımdaki Mutlu Kaya'nın uyandırılma süreci başladı(2)






DİYARBAKIR BAROSU HUKUKİ DESTEK VERECEK
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, yönetim kurulu üyeleriyle Mutlu Kaya'nın tedavi gördüğü Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek, genç kızın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alıp ailesi ile görüştü. Baro Başkanı Tahir Elçi, Kaya'nın sağlık durumunda pozitif gelişmeler kaydedildiğini belirterek, "Nedeni ne olursa olsun kadınlarımıza ve kızlarımıza yönelik şiddet ve özellikle de silahlı şiddet karşısında olacağız. Böyle köhne ve kabul edilemez anlayışları toplum olarak reddediyoruz. Bu saldırının kadınlara yönelik son saldırı olmasını umuyoruz" dedi.
Elçi, Kaya'ya yapılan saldırıya ilişkin soruşturma sürecini yakından takip ettiklerini belirterek, olayın bütün yönleriyle açıklığa kavuşması ve tüm faillerin cezalandırılması için mağdur aileye baro olarak hukuki destek sunacaklarını söyledi. Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya da asıl faile yardım eden başka kimselerin de olduğunu belirterek, bunların da soruşturulmasını istedi. Kaya, Diyarbakır Barosu'ndan hukuki destek istediklerini de dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.