Acemi kasaplar Denizli'de acil servisleri doldurdu

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'de bayramın ilk günü, kurban kesmek isterken kendini bıçak ya da satırla yaralayan 126 acemi kasap, acil servislerin yolunu tuttu. Her yıl Kurban Bayramı'nın değişmeyenlerinden acemi kasaplar, bu yıl...

24 Eylül 2015 Perşembe 14:02
Acemi kasaplar Denizli'de acil servisleri doldurdu






Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'de bayramın ilk günü, kurban kesmek isterken kendini bıçak ya da satırla yaralayan 126 acemi kasap, acil servislerin yolunu tuttu.
Her yıl Kurban Bayramı'nın değişmeyenlerinden acemi kasaplar, bu yıl da şaşırtmadı. Kurbanlarını kendileri kesmeye çalışan acemi kasaplar, bıçak ya da satırla ellerinden, parmaklarından ve bacaklarında yaralandı. Denizli Devlet, Servergazi Devlet ve Pamukkale Üniversitesi hastanelerin acil servislerine öğle saatlerine kadar 126 acemi kasap başvurdu. Acil servislerde bazılarına pansuman yapılırken, kesikleri derin olanlara ise dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi.

FOTOĞRAFLI



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.