Tekmeci saldırgan tutuklandı; Hamile kadını parkta yürürken tekmelemişti

Hamile kadına parkta yürürken saldıran tekmeci sonunda yakalandı. Zanlının daha önce iki kadına daha saldırdığı ortaya çıktı.

13 Aralık 2016 Salı 20:01
Tekmeci saldırgan tutuklandı; Hamile kadını parkta yürürken tekmelemişti






Tekmeci saldırgan tutuklandı; Hamile kadını parkta yürürken tekmelemişti

Türkiye'yi ayağa kaldıran Manisa Turgutlu'da meydana gelen hamile kadına tekme olayının ardından yakalanan saldırgan bugün tutuklanarak cezaevine gönderildii.

Hamile bir kadına saldıran Manisa  Turgutklu sapığı D.K.nın  daha önce iki kadına daha saldırdığı ortaya çıktı. Polis tarafından yakalanan zanlı verdiği ifadede suçunu kabul etti. Vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda yakalanan zanlı, hamile Ebru Tireli'yei evinin önündeki parkta tekme ve yumruklarla dövmüş ve küfürler savurmuştu.


Manisa Turgutlu'da hamile Ebru Tireli'ye saldırdığı gerekçesiyle D.K. adlı şüpheli, polisin yaptığı çalışma sonunda gözaltına alındı. Tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan ve suçunu itiraf ettiği belirtilen 34 yaşındaki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin iki kadına daha benzer şekilde saldırdığı iddia edildi.

Turgutlu İlçesinde parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye saldırıp, dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınan D.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma yapan polis, ilçedeki bir otoparkta, Ebru Tireli'ye saldıran kişinin geldiği araca benzer kırmızı renkli bir otomobil olduğunu tespit etti. Otomobilin tescil bilgilerini araştıran polis, Tireli'nin saldırıya uğradığı parkın bulunduğu Osman Gazi Mahallesi'nde yaşayan D.K.'yi gözaltına aldı.

FİZİKİ MÜDAHALEDE BULUNMADIM İDDİASI

Emniyette ifadesine başvurulan D.K.'nın daha önce ayrı soruşturma kapsamında tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Mehmet Tanrıbilen'e çok benzediği öğrenildi. D.K.'nın ifadesinde, geceyi kötü geçirdiğini, sabah da aracını bir yere sürttüğünü, parktaki kadının kendisine bir şey söylediğini düşünerek onunla ağız dalaşına girdiğini anlattığı belirtildi. Hamile Tireli'ye fiziki müdahalede bulunmadığını iddia eden D.K.'nın diğer iki kadını ise kendisinin dövmediğini söylediği öğrenildi. Antidepresan haplar kullanan D.K.'nın olay anında ise alkollü olduğu öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan D.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TANRIBİLEN SERBEST KALMIŞTI

Aynı soruşturma kapsamında tutuklanan ve 3 gün sonra serbest bırakılan Mehmet Tanrıbilen'in saldırgan olmadığı ortaya çıkmıştı. Görgü tanığı iki kişi tarafından kırmızı bir otomobil teşhis edilmişti.
Anahtar Kelimeler:
Tekmeci Saldırgan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.