Metrobüs yolunda çıplak vatandaş trafiği felç etti

Avcılar E-5 yolu üstünden Metrobüs Yolu'na giren çıplak vatandaş intihar etmeye kalktı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs hızla giden metrobüsün önüne çırılçıplak atlayarak yolu trafiğe bir süre kapattı. Öfkeli bir kaç kişinin ölmek isteyen kişiye tekme atması çevrede bulunanların tepkisine neden oldu.

03 Kasım 2016 Perşembe 14:56
Metrobüs yolunda çıplak vatandaş trafiği felç etti






Metrobüs yolunda çıplak vatandaş trafiği felç etti

İstanbul Avcılar'da metrobüs yoluna giren çıplak vatandaş trafiği tıkayınca vatandaşların tepkisini çekti. Metrobüs ve E-5 yolunda trafik durunca öfkelenen birkaç kişi çırıl çıplak metrobüsün önünü kesen şahsı tekmeledi. Söz konusu kişinin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve intihar etmek için bu yolu seçtiği iddia edildi. İntihar etmek isteyen kişiye yönelik tekmeli saldırı ise tepkilere neden oldu.

TEKME ATANA TEPKİ

Metrobüsden inen vatandaşlar çıplak kişiye tepki gösterdi. Vatandaşlardan bir tanesi çıplak vatandaşın yanına yaklaşarak tekme atmasına çevrede bulunanlar tepki gösterdi



VATANDAŞLAR ŞOKE OLDU

Avcılar'da çırılçıplak metrobüs yoluna atlayarak metrobüsün önüne yatan bir şahıs vatandaşları şoke etti. Metrobüsün son anda durmasıyla kurtulan şahsın yanına gelen bir vatandaş, çıplak şahsa uçan tekme attı.
Avcılar Şükrübey metrobüs durağı yakınında meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir şahıs, çırılçıplak metrobüs yoluna atladı. Çevredeki vatandaşları şoke eden olay cep telefonu kameralarına yansıdı.

UÇAN TEKME İLE SALDIRDILAR

Kameralara yansıyan görüntülerde, bir şahsın aniden metrobüs yoluna atladığı görülüyor. İlginç anların yaşanmasına neden olan şahıs, çırılçıplak metrobüsün önüne yatıyor. O sırada seyir halinde olan iki metrobüs bir anda duruyor.

Metrobüsden inen vatandaşlar çıplak kişiye tepki gösteriyor. Vatandaşlardan bir tanesi çıplak şahsın aynına yaklaşarak, şahsa tekme atıyor. Saldırganların elinden güçlükle kurtulan gizemli şahıs daha sonra araçların arasından kaçarak izini kaybettirdi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.