Külliye'de kritik görüşme; Erdoğan, Bahçeli ile başbaşa görüştü

Külliye'de kritik görüşme; Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile başbaşa görüştü. 1 saatten fazla süren görüşme sonrası henüz bir açıklama yapılmadı

03 Kasım 2016 Perşembe 15:29
Külliye'de kritik görüşme; Erdoğan, Bahçeli ile başbaşa görüştü






Külliye'de kritik görüşme; Erdoğan, Bahçeli ile başbaşa görüştü


Başkanlık sistemi tartışmalarını yeniden başlatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Bahçeli Erdoğan görüşmesi bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti. 1 saat süren görüşme sonrası bir açıklama henüz yapılmadı.

GÜNDEMDE SURİYE IRAK VE BAŞKANLIK SİSTEMİ VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı kaynakları tarafından, Beştepe'deki 29 Ekim resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli arasında gerçekleşen sohbet sırasında görüşme ihtiyacının hasıl olduğu bildirildi. MHP'ye yakın kaynaklar görüşmede Suriye'de Fırat Kalkanı Operasyonu, Irak ve Musul'daki son durum ile başkanlık sistemi konusunun ele alındığını dile getirdiler.
Bugün gerçekleşen görüşmede, başta bölgedeki gelişmeler olmak üzere görüş alışverişinin oldukça verimli geçtiği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.