Sinem Kobal, artık Muratcan Akdoğan‘la birlikte

Arda Turan'la ilişkisini kısa bir süre önce sonlandıran Sinem Kobal’ın kalbinde artık yeni biri var. Sinem Kobal, Muratcan Akdoğan‘la

04 Mart 2014 Salı 07:39
Sinem Kobal, artık Muratcan Akdoğan‘la birlikte






Sinem Kobal, artık Muratcan Akdoğan‘la birlikte

Arda Turan'la ilişkisini kısa bir süre önce sonlandıran Sinem Kobal’ın kalbinde artık yeni biri var. Sinem Kobal, Muratcan Akdoğan‘la birlikte
‘ARDA’YA DÖNEMEM’ DEMİŞTİ
Hayat devam ediyor! Türk futbolunun İspanya’daki gururu Arda Turan ile güzel oyuncu Sinem Kobal evlilik hazırlıkları yaptıkları bir dönemde sürpriz bir kararla ayrılmıştı.  Ortak arkadaşlarının bütün çabalarına rağmen, “Artık bitti!” diyerek ilişkiye son noktayı koyan Kobal’ın kalbi bugünlerde bir başkası için çarpıyor.
KOBAL ‘ÇOK MUTLUYUM’ DİYOR...

Sinem Kobal yaklaşık 10 gündür işadamı Murat Akdoğan’ın küçük oğlu Muratcan’la flört ediyor.
 İkilinin yaklaşık 20 gün önce bir arkadaş toplantısında tanıştığı söyleniyor. Partiden sonra Muratcan Akdoğan’la görüşmeye başlayan Kobal’ın, arkadaşlarına çok mutlu olduğunu söylediği öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.