Anneler diyaliz makinesi almak için podyuma çıktı

İyi ki Üsküdar Var Platformu ile Üsküdar Belediyesi işbirliğiyle Anneler Günü Şenliği'nde her kuşaktan anneler ve çocukları 'iyilik' için podyuma çıktı

13 Mayıs 2018 Pazar 07:45
Anneler diyaliz makinesi almak için podyuma çıktı






Anneler diyaliz makinesi almak için podyuma çıktı

Üsküdar Belediyesi ve İyi ki Üsküdar Var Platformu'nun işbirliğiyle Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Anneler Günü Şenliği'nde her kuşaktan anneler ve çocukları 'iyilik' için podyuma çıktı. Tasarımcı Seval Ergün Ertürk'ün tasarladığı ''Üsküdar' çantaları, kolyeleri ve bileklikleriyle podyuma çıkan anneler ve çocukları, renkli görüntüler oluşturdu. Çantaların satışından elde edilen gelirin diyaliz makinesi almak için bağışlanacağı etkinlikte 30 anne de tasarımlarını sergiledi. Tasarımcılar satıştan elde ettikleri gelirin bir bölümünü hastanelerin acil servislerinin boyanması amacıyla Hayata Renk Ver Derneği'ne bağışladı.


HİLMİ TÜRKMEN: İYİ Kİ ANNELERİMİZ VAR

Göreve geldikleri günden beri 'İyi ki yürekleri sevgi ve merhamet dolu annelerimiz var' dediklerini belirten ve tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen ise şunları söyledi 'Anneler bizim varlık sebebimiz. Fedakarlığın, karşılıksız sevginin adıdır anne. Evlatlarımız, nihayetinde aile sevgisini, ülke sevgisini, ahlakı, adalet duygusunu ve vicdanı öncelikle annelerinden öğreniyor. Yarın dünyayı sallayacak olanlar bugün beşik sallayanlardır. Annelerimizin gücü, dirayeti sevgisinden geliyor. Bu yüzden bize yakışan anneliği yüceltmek ve her gün anmaktır. Annelerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz.'


Tüm şarkıların anneler için söylendiği gün boyu süren şenlikte yüzlerce anne ve çocuk birlikte keyifli vakit geçirdi.Açık büfe kahvaltı, anne sohbetleri, diyetisyenlerden beslenme önerilerinin yer aldığı etkinlik defileye katılan anne-çocuklar arasında yapılan hediye çekilişiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.