Pondr yayında, Kanuni'den Pondr seferi

Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncusu Halit Ergenç, bu kez Pondr projesiyle ile karşımıza çıktı. Pondr, dün yayın hayatına başladı.

13 Nisan 2014 Pazar 00:25
Pondr yayında, Kanuni'den Pondr seferi






Kanuni'den sosyal medya seferi: Pondr yayında


Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncusu Halit Ergenç, bu kez önemli bir sosyal medya yatırımı ile karşımıza çıktı.

Halit Ergenç, yeğeni Aziz Akgül’le birlikte ortağı olduğu sosyal medya sitesini tanıttı. Dört sezondur ‘Muhteşem Yüzyıl’da ‘Kanuni Sultan Süleyman’ karakterini canlandıran ve bölüm başı 60 bin lira aldığı konuşulan Ergenç, ‘Pondr’ adını verdikleri sosyal ağın dünya devleriyle yarışacağını belirterek, “Sitemiz facebook ve twitter’ın aksine tensel bir temas gibi” dedi.

YENİ BİR SOSYAL MEDYA MECRASI

Pondr, twitter ve facebook karışımı basit kullanışlı sosyal medya mecrası gibi duruyor. Henüz kullanım alanları tam net oturmamış. Menü geçişlerinde küçük ayrıntılar atlanmış gibi. Üyelik basit ve hızlı. Şimdilik iPhone uygulaması üzerinden resim eklenebilen ve profili daha hızlı bir şekilde güncellenebilen pandr.it adresi, kullanıcı adını bir an önce almak isteyenlere tavsiye edilir.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.