Böyle sapıklık görülmedi: Mazgalda etek altı...

Muhafazakar yapısıyla bilinen Japonya'da bir kişi girdiği mazgalın içinden ızgaralar arasında genç kızların etek altı görüntülerini çekerken yakalandı.

12 Kasım 2015 Perşembe 01:55
Böyle sapıklık görülmedi: Mazgalda etek altı...






Böyle sapıklık görülmedi: Mazgalda etek altı...

Muhafazakar yapısıyla bilinen Japonya'da bir kişi girdiği mazgalın içinden ızgaralar arasında genç kızların etek altı görüntülerini çekerken yakalandı. Sapkın Japon'un tam beş saat süreyle mazgal altına gizlenerek yemeden içmeden sadece gelip geçen kadınların etek altı görüntüleri elde etmek için beklediği ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE AYNI SUÇTAN GÖZALTINA ALINMIŞ


BBC Türkçe'nin haberine göre sözü edilen olayın kıyı kentinde, Ağustos ayında meydana geldiği, ama Hirai'nin, ayrıntılı bir soruşturma ardından ancak Pazartesi günü gözaltına alındığı açıklandı. Polis daha ayrıntılı açıklama yapmadıysa dai Sports Hochi adlı bulvar gazetesi, Hirai'nin 5 saat süreyle mazgalın altında akıllı telefonuyla fotoğraflar çektiğini yazdı.

Yerel basın, Hirai'nin 2 yıl önce de aynı suçtan gözaltına alınmış olduğunu belirtti. Hirai'nin o sırada, polise, "yeniden doğarsam kaldırım taşı olmak istiyorum" dediği bildirildi.

Japonya'da sık sık kadın ve kızları hedef alan tuhaf suçlar işleniyor. 2012 yılında küçük bir mahalledeki bir grup liseli kız, polise, bir çorap hırsızının saldırısına uğradıklarını bildirmişti.

Son Güncelleme: 12.11.2015 01:59
Anahtar Kelimeler:
Etek Altı Görüntü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.