Boyner'a Katarlı ortak geliyor

Katarlı Mayhoola Boyner Perakende'nin yüzde 30.7'sini alıyor

29 Nisan 2015 Çarşamba 21:48
Boyner'a Katarlı ortak geliyor






 Boyner'a Katarlı ortak geliyor

 

   Katarlı Mayhoola Boyner Perakende'nin yüzde 30.7'sini alıyor

Katar merkezli Mayhoola For Investments, Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları'nın yüzde 30.7 payını 885 milyon liraya satın alıyor.
   Boyner Perakende'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Boyner Perakende'nin 40 milyon lira olan çıkarılmış sermayesinin 57.7 milyon liraya yükseltileceği ve sermaye artışının mevcut hissedarların rüçhan hakları kısıtlanarak tamamının Mayhoola tarafından karşılanacağı belirtildi.
   İşlemin, şirket hisselerinin her birinin 50 lira olarak hesaplanarak yapıldığı belirtilen açıklamaya göre, sermaye artışının SPK ve ilgili diğer kurumlarca onayının sonrasında Boyner Perakende'nin BIST'te işlem gören hisselerinin oranı yüzde 14.5 olacak. 
   Açıklamada ayrıca, bir süre önce stratejik alternatifleri değerlendirme kararı alınan Ay 
   Marka hisseleriyle ilgili değerlendirme sürecinin Boyner Perakende'nin sermaye artışının SPK tarafından onaylanmasına kadar askıya alındığı belirtildi.

Son Güncelleme: 29.04.2015 21:50
Anahtar Kelimeler:
BoynerMayhoola
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.