Neslihan Demir'in mutluluğuna diyecek yok

Uzun süredir aşk yaşadığı Kamil Güler’le aile dostlarının katıldığı bir törenle evlenen Neslihan Demir, ınstagram hesabından gelinlik

22 Haziran 2014 Pazar 22:40
Neslihan Demir'in mutluluğuna diyecek yok






Neslihan Demir Çeşme'de balayında

Uzun süredir aşk yaşadığı Kamil Güler’le aile dostlarının katıldığı bir törenle evlenen Neslihan Demir, ınstagram hesabından gelinlik giydiği bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Çeşme Sole Mare Beach Club’te önceki gün görüntülenen Demir eşi Kamil Güler ile birlikte denize girip güneşlendikten sonra kızı ile birlikte denizde pinpon oynadı.

MESAFELİ AŞK DEDİKODULARI EVLİLİKLE BİTTİ

Eski milli voleybolcu Neslihan Demir ve sevgilisi Kamil Güler'in keyifsiz halleri objektiflere yansıdı.

Nisantaşı’nda yürüyüş yapan sevgililer Neslihan Demir ve Kamil Güler, her zamankinin aksine birbirinden uzak yürümeleri dikkat çekti. Gazetecileri fark edince iyice keyifsizleşen çift muhabirlerin ısrarlı sorularını cevapsız bıraktı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.