Seda Sayan söz verdiği evi almadı diyenlerin derdi meğer lüks konutmuş

Gaziantep'li Ayrıç çiftinin önceki gün 'Seda Sayan bize 5 yıl önce ev sözü verdi, ama hala sözünü yerine getirmedi' iddialarına ünlü şarkıcıdan cevap geldi.

08 Kasım 2016 Salı 16:37
Seda Sayan söz verdiği evi almadı diyenlerin derdi meğer lüks konutmuş






Seda Sayan söz verdiği evi almadı diyenlerin derdi meğer lüks konutmuş

Sanhelerin ünlü ismi Seda Sayan'ın beş yıl önce bir TV programında sözünü verdiği evi almadığını iddia eden Bursalı Asiye Ayrıç ve Resuy Ayrıç çiftinin yalan söylediği ortaya çıktı. Seda Sayan, önceki gün haberlere konu olan iddianın ardından bugün sessizliğini bozarak konuya açıklık getirdi. Sayan "Ben söz konusu çifte uygun TOKİ'den 2+1 ev buldum, ancak Ayrıç çifti bu evi beğenmedi, daha lüksünü istedi" diyerek iddiaları reddetti.


EVİMİZİ TESLİM ETMEDİ DEMİŞLERDİ

Seda Sayan, yaklaşık 5 yıl önce programına katılan ve burada kendilerine ev alacağına dair söz alan Asiye ve Resul Ayrıç çiftine ev almadığı iddia edilmişti.

Ayrıç, Seda Sayan’ın televizyon programında kendilerine ev sözü verdiğini, ancak sonrasında arayıp sormadığını öne sürmüş; “3 yaşında çocuğumuz oldu hala evimiz teslim edilmedi. Seda Sayan’ı Gaziantep’e davet ediyoruz” demişti.

TOKİ'DEKİ KONUTTAN DAHA LÜKSÜNÜ İSTEDİLER

Sayan bu iddialara cevap verdi, “Hakkımda çıkan çirkin haberlere itibar edilmemesi için bu açıklamayı yapma lüzumu hissettim. Yıllardır verdiğim sözleri tutmamdan dolayı Türk halkının verdiği güvenilirlik unvanını onurla taşıyorum. 5 yıl önce bu aileye ev sözü verdiğim doğrudur. Fakat birlikte çalıştığım o dönemki yapımcım Reyhan Tunaboylu ve asistanım Şerife şahittir ki TOKİ’den bulduğum 2+1 daireyi beğenmeyip daha lüksünü istemeleri, beni çok gücendirdi ve onlardan daha zor durumda olan insanlara yardım etmeme neden oldu. Yani herkes kalbinin ekmeğini yer” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.