Bakan kardeşi trafik tartışmasında bıçaklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı’nın kardeşi bıçaklandı.Bakan Güldemet Sarı’nın 31 yaşındaki kardeşi Fatih Sarı, maddi hasarlı trafik kazasına karıştı.Kazada karşı taraftan 58 yaşındaki Abidin Aydınli tarafından çıkan tartışmada bıçaklandı.

10 Mart 2016 Perşembe 14:32
Bakan kardeşi trafik tartışmasında bıçaklandı






 

Bakan kardeşi trafik tartışmasında bıçaklandı

   Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı’nın kardeşi bıcaklandı.Bakan Güldemet Sarı’nın 31 yaşındaki kardeşi Fatih Sarı, maddi hasarlı trafik kazasına karıştı.Kazada karşı taraftan  58 yaşındaki Abidin Aydınli tarafından çıkan tartışmada bıçaklandı.

   Tartışma sırasında sağ karın boşluğundan tek bıçak darbesi olan Fatih Sarı yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı, şüpheli sürücü Abidin Aydınlı ise kısa sürede yakalandı.

   Adana’da olay sabah saat 11.00 sıralarında meydana geldi.D-400 karayolunun kentiçi geçişinde, Sabancı Merkez Camisi yakınlarında meydana Bakan Güldemet Sarı’nın kardeşi Fatih Sarı yönetimindeki 01 FS 966 plakalı otomobil ile Abidin Aydınli yönetimindeki 01 R 8412 plakalı otomobil daralan yolda biribirine sürttü.

  İddiaya göre Abidin Aydınli otomobilinin trafik sigortasının olmadığını belirterek, resmi işlem yapmadan anlaşmak istediğini söyledi.

Fatih Sarı’nın buna itirazı üzerine aralarında tartışma çıktı. Aydınli, otomobilden aldığı bıçakla Sarı’yı bıçakladı. Sağ karın boşluğundan yaralanan Sarı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Sarı ameliyata alındı.  

Son Güncelleme: 10.03.2016 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.