CHP Turgutlu'da yönetim kavgası (2)

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı'ndan yaşananlar sonrası CHP Manisa eski Milletvekili Hasan Ören'in kendisi hakkındaki sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Özel, şunları söyledi: "Bugün...

13 Eylül 2015 Pazar 19:12
CHP Turgutlu'da yönetim kavgası (2)






ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı'ndan yaşananlar sonrası
CHP Manisa eski Milletvekili Hasan Ören'in kendisi hakkındaki sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Özel, şunları söyledi:
"Bugün yaşananları büyük bir üzüntüyle izledim. O kargaşanın sonunda, birileri tarafından ismimin anılmasını ve adımın bu olaylara karıştırılmaya çalışılmasını da partimize ve partimizin Turgutlu ve Manisa'da yükselen trendine bir darbe vurulmaya çalışılmasından başka bir şey olarak görmüyorum. Başarıyı herkes taşıyabiliyor ama başarısızlığı taşıyabilmek, galibiyeti herkes taşıyabiliyor ama mağlubiyeti taşıyabilmek gerçekten önemli. Bugün bunun taşınamadığı, bir takım kişiler tarafından yapılan ve partimizin de o kargaşanın içine çekilmeye çalışıldığı bir eylemlilik içindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi büyüktür. Turgutlu'da son seçimde çok yüksek bir oy artışı yakalamıştık. Bu artışı yapanları ödüllendirmek, bu artıştan rahatsız olanların da bir kenara çekilmesini beklemek bütün Turgutlulular'ın hakkıdır. Bunun dışında partimizi bu duruma düşürmeye çalışanları esefle konuyorum. Kararı partimizin yetkili organları verir."
TURGUTLU (Manisa), ()
  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.