FIFA Başkanı Sepp Blatter'in başı dertten kurtulamıyor.

FIFA'daki rüşvet skandalları ile koltuğu sarsılan ve istifa etmek zorunda kalan futbol dünyasının bir numaralı patronu Sepp Blatter'in adı bu kez de Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi Rus model Irina Shayk ile aşk dedikodularına karıştı.

05 Haziran 2015 Cuma 23:13
FIFA Başkanı Sepp Blatter'in başı dertten kurtulamıyor.






  FIFA Başkanı Sepp Blatter'in başı dertten kurtulamıyor.

   FIFA'daki rüşvet skandalları ile koltuğu sarsılan ve istifa etmek zorunda kalan futbol dünyasının bir numaralı patronu Sepp Blatter'in adı bu kez de Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi Rus model Irina Shayk ile aşk dedikodularına karıştı. İspanyol magazin basını Blatter'in İrina Shayk ile bir gecelik aşk yaşadığını iddia etti. Bu aşk macerasının Rus modelin Cristiano Ronaldo ile çıktığı döneme rastladığına dikkat çeken magazin basını, bir gecelik ilişkinin yaşandığı gün konusunda bilgi vermedi.
   Real Madrid'de forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan ayrıldıktan sonra Hollywood aktörü Bradley Cooper ile birlikte olmaya başlayan Irina Shayk'ın bu dedikodulara karşı nasıl cevap vereceği merak konusu oldu. 77 yaşındaki FIFA başkanı Sepp Blatter'in ise bu haber karşısında son derece rahatsız olduğu ve önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağı belirtiliyor. 
   Blatter, Cristiano Ronaldo'nun Altın Top ödülünü kazanmadan önce Oxford Üniversitesi'nde yaptığı bir konuşmada Ronaldo'yu eleştirmiş ve onun bir hayranı olmadığını söylemişti.

Son Güncelleme: 05.06.2015 23:14
Anahtar Kelimeler:
FIFA Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.