Pervin Buldan, Dilek Akagün Yılmaz'ın Kıyafetini Dikkatle Süzdü

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - TBMM Genel Kurulu'nda HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, önünden geçen CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın kıyafetini dikkatle süzdü. TBMM Genel Kurulu, saat 14.00'da TBMM Başkanvekili Sadık...

06 Kasım 2014 Perşembe 17:44
Pervin Buldan, Dilek Akagün Yılmaz'ın Kıyafetini Dikkatle Süzdü






Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - TBMM Genel Kurulu'nda HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, önünden geçen CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın kıyafetini dikkatle süzdü.

TBMM Genel Kurulu, saat 14.00'da TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetiminde açıldı. İstanbul Tahkim Merkezi Kanunu Tasarısının tümü üzerinde görüşmeleri sırasında şık bir lacivert takım giyen CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yıllaz,yerinden kalkarak başkanlık divanına gitti. HDP Grup Başkanvekili Pervin Bulda ise, önünden geçen Yılmaz'ı, dikkatli bir bakışla yerine geçene kadar süzdü. Ortaya da bu fotoğraf kareleri çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.