Taner Yıldız : Soma'dan Bu Yana 94 Maden Ocağı Kapatıldı (1)

ANKARA, () - ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hazar Strateji Enstitüsünün 2. yıl programına katıldı. Program sonrası basın mesuplarınını sorularını yanıtlayan Bakan Taner Yıldız, "Sektörün bulunduğu noktadan daha...

11 Kasım 2014 Salı 11:11
Taner Yıldız : Soma'dan Bu Yana 94 Maden Ocağı Kapatıldı (1)






ANKARA, () - ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hazar Strateji Enstitüsünün 2. yıl programına katıldı. Program sonrası basın mesuplarınını sorularını yanıtlayan Bakan Taner Yıldız, "Sektörün bulunduğu noktadan daha iyi bir noktaya getirmemiz lazım. Soma'dan bu yana 94 tane ocağın, kömür ocağının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Enerji veTabiKaynaklar Bakanlığı'nın yaptığı teftiş ve denetimlerde kapatıldığını söylemem lazım. Bunların bir kısmı eksikleklerini gidermediler. Eksikliklerini gidermeyenler açılmadılar. İş sağılığı ve hayatı ile alakalı güvenilir bir çalışma ortamının oluşması için birçok açıdan bu konunun üzerinde durduğunumuzun bilinmesini isterim. Başbakanımız bunların bir kısımını sizlerle paylaşacak" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.