TSYD'NİN YILBAŞI COŞKUSU

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi, 2014 yılının yorgunluğunu Çeşme Boyalık Beach Otel'de düzenlenen yılbaşı balosuyla attı. Geceye TSYD Genel Başkanı Naci Arıkan, şube yönetimi, davetliler ve kentin spor basını katıldı....

27 Aralık 2014 Cumartesi 13:31
TSYD'NİN YILBAŞI COŞKUSU






TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi, 2014 yılının yorgunluğunu Çeşme Boyalık Beach Otel'de düzenlenen yılbaşı balosuyla attı. Geceye TSYD Genel Başkanı Naci Arıkan, şube yönetimi, davetliler ve kentin spor basını katıldı. Özel olarak hazırlanan pastayı yönetim kurulu ve derneğin en deneyimli üyeleriyle birlikte kesen Naci Arıkan, "Derneğimizi her zaman ileriye taşımak için çalıştık. İzmir Şubesi'nin bu anlamlı gecesinde bulunmaktan büyük gurur duyuyorum" dedi.
Arıkan, "Genç ve duayen yazarlarımızın aynı çatı altında büyük bir uyumla çalışması beni çok mutlu ediyor. Bu uyumun örnek olması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş da davetlilerin yeni yılını kutlayarak katılımcılara teşekkür etti. Okumuş, 2014 yılında hayatını kaybeden dernek üyelirini anmayı da ihmal etmedi. Konuşmaların ardından üyeler gönüllerince eğlenerek stres attı. Gecenin finali 10. Yıl Marşı'yla yapıldı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.