Philips Android’li 4K TV'de 2 yeni model

TP Vision, Android ile çalışan Philips Ultra HD 4K TV yelpazesini 7900 ve 9100 serileriyle daha da büyüttü

05 Eylül 2014 Cuma 13:03
Philips Android’li 4K TV'de 2 yeni model






 

IFA Fuarı’nda pazara tanıtılan iki yeni seri, üst sınıf Ultra HD görüntü kalitesiyle Android’in üstün özelliklerini birleştiriyor ve de tüketiciye uygun fiyat aralıklarıyla sunuyor. 
Dünyada ve Türkiye’de Philips markalı TV’leri pazara sunan TP Vision, Android™ ile çalışan Ultra HD 4K TV yelpazesine eklediği iki yeni seriyi duyurdu. Berlin’de düzenlenen IFA Fuarı’nda tanıtılan iki model her zevk ve bütçeye hitap eden ürünler olarak öne çıkıyor. 
Yelpazenin yeni üyelerinden Philips 7900, iki yönlü Ambilight içeren ve Android™ ile çalışan makul fiyatlı bir 4K Ultra HD TV. Philips 9100 ise çok üstün bir görüntü kalitesi sunuyor. 
Bu iki yeni seri, yakınlarda piyasaya sürülen ve resim kalitesinde en üst noktayı sunan Philips 9800 ile Philips 8800’ü de içinde barındıran TP Vision’ın Android™ ile çalışan 4K Ultra HD TV yelpazesini zenginleştiriyor ve tamamlıyor. 
Philips 9100:  Üstün resim kalitesi 4 taraflı Ambilight ile buluştu

Philips 9100, gerçekten çok hızlı ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bunun için ise muazzam görüntü işleme gücü ile en son teknolojiyi içeren resim iyileştirme algoritmalarını, cesur tasarımı ve dünyanın en popüler işletim sistemi Android’i bir araya getiriyor.
Üstün hız ve üstün görüntü kalitesi için 6 cekirdekli
Philips 9100 yelpazesi, 139 cm (55 inç) ve 164 cm (65 inç) modelleri ile en seçici film tutkunlarının ihtiyaçlarını bile karşılayacak. Ödüllü Perfect Pixel Ultra HD görüntü kalitesi motoru, müthiş derinlik ve kontrasta sahip jilet gibi keskin, detaylı resimler sağlamak üzere görüntü kalitesini dijital olarak ayarlayıp optimize ediyor. Aynı zamanda, UHD olmayan içerikleri adeta Ultra HD formatında çekilmişçesine detaylı, net ve keskin şekilde görüntülemek için, Philips’in görüntü yükseltme çözümü Ultra Çözünürlük’e de sahip. 
1.000Hz Perfect Motion Rate Ultra kusursuz hareket eden görüntüler sunduğundan, Philips 4k Ultra HD TV’lerde oyun oynamak veya aksiyon filmleri ve yüksek tempolu spor etkinliklerini izlemek tam bir keyif haline geliyor. Micro Dimming Pro derin siyahlara ve parlak beyazlara sahip resimleri görüntülemek için kontrastı daha da optimize ediyor.
4 yönlü Ambilight, yeni ‘Yay stand’ı ile birlikte Philips 9100’ün bir ışık halesi içinde yüzdüğü izlenimini yaratıyor. Krom yüzeyli yay stand ekranın altında açık bir kemer bırakıyor. Kusursuz bir tasarıma sahip. Ürün ayrıca , 2x15Watt’a ek olarak 50W kablosuz subwoofer sistemi ile son derece kuvvetli ses gücüne sahip 

Philips 7900: Android ile çalışan en uygun fiyatlı Philips Ultra HD TV 
Yeni ultra ince Philips 7900 4k Ultra HD TV bütçesi daha kısıtlı olan, ama UHD resim kalitesi, Android ve Ambilight’tan mahrum olmak istemeyen kullanıcılar için de iyi bir seçenek. Pixel Precise Ultra HD motorunun görüntü işleme algoritmaları, kullanıcıların netlik, hareket, açıklık, renk ve kontrastı deneyimlemesine imkan vermek için her türlü resim girişini güncelliyor. 600Hz PMR Ultra, oyun oynamayı ve aksiyon filmlerini veya yüksek tempolu spor etkinliklerini izlemeyi bir keyif haline getirerek kusursuz şekilde hareket eden görüntüler sunuyor. 

Akıllı TV deneyimini zenginleştirecek Android UHD TV’ler
Android™ ile çalışan tüm Philips 4K Ultra HD TV’ler Google’ın da onay damgasını taşıyor. Bu, Google Play Store üzerinde bulunan ve TV’lerde kullanıma uygun olan tüm uygulama, hizmet ve içeriğe erişimleri olduğu anlamına geliyor. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.