Denizli faciadan dönüldü: LPG tankeri patladı

Denizli Pamukkale'de bir akaryakıt istasyonunda LPG tankı boşaltılırken çıkan yangında faciadan dönüldü.

13 Kasım 2017 Pazartesi 01:43
Denizli faciadan dönüldü: LPG tankeri patladı






Denizli faciadan dönüldü: LPG tankeri patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunda tankerin depoya LPG boşaltması sırasında meydana gelen patlama nedeniyle 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bağbaşı Mahallesi Denizli-Antalya Karayolu'ndaki bir akaryakıt istasyonunun arka kısmında bulunan depoya LPG boşaltımı sırasında yangın çıktı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Olayla ilgili açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, "Olayı ilk duyduğumuz andan itibaren 9 ekip gönderdik. Şuan elektrik kablosundan çıktığı tahmin ediliyor. Yangın tamamen kontrol altında, soğutma çalışmaları devam ediyor. İki vatandaşımız hafif yaralı, yangın ile ilgili çalışmalar devam ediyor" dedi.

yangının ardından da büyük bir gürültüyle patlama oldu. Patlamada 1 kişi yaralandı. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede yangını kontrol altına alan ekipler, alevlerin istasyonun ön kısmına sıçramasını önledi.Yaralı ise 112 acil servis ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.