Akıllara durgunluk veren olay: Annesinin ölüsüyle 3 yıl yaşadı

İnanılması güç olay Almanya’da ortaya çıktı. Almanya'nın Münsterland bölgesindeki Gronau kentinde 51 yaşındaki bir adam 2012 yılında ölen annesiyle aynı evde yaşadı.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 06:01
Akıllara durgunluk veren olay: Annesinin ölüsüyle 3 yıl yaşadı






Annesinin ölüsüyle 3 yıl yaşadı

Yalnızlık korkusu insanlara akıllara durgunluk veren dramlar yaşatıyor. Annesi'nin ölümü kabullenemeyen bir kişi cenaze ile tam 3 yıl aynı evde yaşadığı ortaya çıktı. İnanılması güç olay Almanya’da ortaya çıktı. Almanya'nın Münsterland bölgesindeki Gronau kentinde 51 yaşındaki bir adam 2012 yılında ölen annesiyle aynı evde yaşadı.

Sosyal Daire yetkililerinin şüphelenmesiyle eve gelen polislerin, kadının cesedine ulaştıkları bildirildi. Polis açıklamasında kadının eceliyle öldüğü kaydedilirken, adamın kliniğe yatırıldığı öğrenildi.
Son Güncelleme: 04.05.2015 06:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.