Dünyanın en saf taksicisi; İki kıta gezdi, parasını alamadı

Montecarlo'da başlayan yolculuk, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Almanya ve Slovakya'da sürdü. Londra'da biten yolculuğun ardından taksi sürücüsüne parasının olmadığını söyleyen adamla Meksika'ya kadar giden adam eli boş dönünce soluğu karakolda aldı.

12 Kasım 2017 Pazar 10:59
Dünyanın en saf taksicisi; İki kıta gezdi, parasını alamadı






Dünyanın en saf taksicisi; İki kıta gezdi, parasını alamadı

Bir Alman gazetesinde bugün yer alan haberde detaylar pek yok, ancak haber ilginç. Monaco'dan aracına aldığı bir müşterisine Avrupa turu yaptıran taksici, parasını alabilmek umuduyla gittiği Meksika'dan karısının aldığı uçak bileti ile evine dönebildi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'dan 47 yaşındaki bir taksicinin iddiasına göre, Monaco'nun Montecarlo semtinden aracına binen bir müşteriyi önce Fransa'nın Nice kentine, oradan da Belçika'nın başkenti Brüksel'e götürdü. İkili seyahate devam etti.

Spiegel'in haberine göre, İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçen taksici ve müşteri, oradan Slovakya'nın Zilina kentine gitti. Daha sonra ise Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Bad Münstereifel kentine geçtiler. Buradaki bir otelde iki gece konaklayan taksici ve müşterisi yine İngiltere'nin başkenti Londra'ya devam ettiler.

Londra'ya ulaştıklarında taksi şoförü artık yola devam etmeyeceğini söyleyerek 18 bin Euro'ya ulaşan taksi ücretini almak istedi. Parası olmadığını söyleyen müşterinin Meksika'daki banka hesabında para olduğunu söylemesi üzerine, Meksika'ya uçtular.

Ancak Meksikada müşteri taksiciyi bırakarak kaçtı. Karısının aldığı uçak biletiyle Toronto ve İzlanda üzerinden Londra'ya dönebilen taksicinin şikayeti üzerine Almanya'nın Euskirchen kentinde polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Taksi şoförü müşterinin Euskirchen'den olduğunu düşünüyor. Polis Sözcüsü, "Taksi şoförü suç duyurusunda bulundu, çünkü parasını almak istiyor. O ve müşterisi daha önce de birlikte seyahat etmişler" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.