Nürnberg MÜSİAD iş adamları için seminer düzenleyecek

ALMANYA’nın Nürnbeg kentinde Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu yaptığı basın toplantısında faaliyetlerini anlattı. Başkan Kadir Bozkurt, bünyelerinde bulunan Gençlik Kollarındaki 35 üyeyi...

03 Mart 2015 Salı 11:45
Nürnberg MÜSİAD iş adamları için seminer düzenleyecek






ALMANYA’nın Nürnbeg kentinde Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu yaptığı basın toplantısında faaliyetlerini anlattı.
Başkan Kadir Bozkurt, bünyelerinde bulunan Gençlik Kollarındaki 35 üyeyi 'İşte Benim Ülkem, İşte Benim Tarihim Projesi' altında Türkiye’ye gönderdiklerini, burada TBMM dahil birçok müze gezdiklerini ve şehirleri tanıdıklarını söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozkurt, Alman Ticaret hayatına uyum sağlama konusunda üyelerine seminer verme hazırlıkları içinde olduklarını anlatırken, "Onlara faydalı olmak istiyoruz" diye konuştu.
MÜSİAD Derneği olarak Nürnberg’de yapılan uluslararası fuar için bu kente gelen işadamları ile birliği yaparak, karşılıklı fikir alışverişinde bulundukları bilgisi verilen basın toplantısında, basının vatandaşlarımızı bilinçlendirme ve bilgilendirme konusunda önemi vurgulandı

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.