Fenerbahçe kimlik değiştirmiş

   Fenerbahçe Kasımpaşa maçına klasik onbiri ile çıktı.Sadece forvetteki oyuncuların sakatlığı ve kart cezaları nedeniyle forvette Aykut oynadı.

   Kadro diğer maçlardaki kadro, ama sahada oynayan Fenerbahçe son yılların en iyi Fenerbahçe’si.Nedir bu değişiklik ne oldu da Fenerbahçe son yılların en iyi futbolunu oynadı.

   Bunun başlıca sebeplerinden birisi, takımın moral ve motivasyonu bu maça çok çok hazırlanmış.Dün akşam aksayan oyuncu yoktu.Fenerbahçe takım olarak ileriye dönük ve süratli oynamayı düşününce oyun baştan sona sarılacivertlilerin hakimiyetinde geçti.

   Kasımpaşa dün akşam karşısında çok farklı bir Fenerbahçe buldu.Ancak iki kere kaleye gelebildiler.Onda da ikisi de gol oldu.

   Dün akşam süratli oynayan, ve sonucunda güzel bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe seyrettik.Ancak Fenerbahçe’de defans problemi devam ediyor.Evinde oynadığı tüm maçlarda kalesinde golü gördü.Dün akşamda rakip iki kere geldi, ikisi de gol oldu.Hele yenilen ikinci gol affedilir cinsten değildi.

   Fenerbahçe’nin bu çıkışı ile ara transferde öncelikle bir sol bek almaları gerekir.Ne İsmail Köybaşı, ne Hasan Ali Kaldırım’dan tam verim alamıyor Fenerbahçe.Aynı şeklide Mehmet Topal’da bu süratli ileriye yönelik futbola tam ayak uydurduğu söylenemez.

   Ara transferde Fenerbahçe mutlaka 2-3 takviye transfer etmeli.Fenerbahçe dün akşam maçı farklı kazanması ve güzel futbolunun yanında taraftarını kazandı.Beşiktaş derbisinden bu yana ilk defa stat doldu.Fenerbahçe’nin şimdi önünde önemli bir sınav var.Cuma akşamı Bursa deplasmanında oynayacaklar.Bursaspor’da çıkışta olan bir takım.Bu hafta Konyaspor’u deplasmanda farklı skorla yendiler.Fenerbahçe’nin bu maçı mutlaka alması gerekir.Umarız sarılacivertlilerde bu istek, hırs ve maç kazanma inançları böyle devam eder.Zira Fenerbahçe’nin potada olmadığı bir lig keyif vermiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.