Fenerbahçe’den 3 altın puan

   Fenerbahçe en zor deplasmanından 3 puanla dönüyor.Sarılacivertliler zorlu Sivas deplasmanına klasik kadrosu ile çıktı.Soldado ve Aatıf oyunda kaldıkları sürece maçın yıldızı oldular.

   Sivas zorlu rakibi karşısında evinde oynamasına rağmen defans ağırlıklı oynamayı tercih etti.Beklediler sarılacivertliler yüklensinler uzun toplarla gol bulmayı denediler.Bu taktiklerinde ilk yarıda başarılı oldular.Gol yollarında pozisyon yakaladılar.Ancak gole çeviremediler.

   Fenerbahçe rakibin yarı sahasında kurduğu oyun planını gayet başarılı uyguladı.Ve ilk yarıda yakaladıkları iki net gol pozisyonunu Aatıf ve Şener’le gole çevirdiler.İki golü bulan sarılacivertliler ilk yarıyı bu skorla kapattılar.

   Maça ikinci yarıda Aykut Hoca damgasını vurdu.Takımını iki farklı galibiyeti korumaya oynattı.Bunda da maçın son dakikasına kadar başarılı oldu.Fenerbahçe zorlu Sivas deplasmanından 3 altın puanla döndü.Bunu yabana atmamak lazım.Sivasspor evinde Galatasaray,Beşiktaş,Başakşehir’i yendi.Kolay rakip değil.Puan ve puanların artık son derece kıymetli olduğu son haftalarda maçta bu skoru korumak için oynadılar.İstediklerini de aldılar.

   Böyle lig maratonunun son haftalarında artık oyundan çok kazanana bakmak lazım.Fenerbahçe ilk yarıda mükemmel oynadı.İkinci yarıda ise galibiyeti korumaya oynadı.Sağ kanatta geçen haftanın kötüsü Şener mükemmel oynadı.Aaatıf bu sezon sarılacivertlilere çok şey kazandırıyor.Hem atıyor hem attırıyor.Hasan Ali neredeyse hatasız oynadı.Takımda tek aksayan Mehmet Topal oldu.Soldado oyundan çıkana kadar verilen görevi eksiksiz yerine getirdi.

   Fenerbahçe zor deplasmanı kazandı ve zirve yarışına devam etti.Bu moralle Beşiktaş ile Perşembe günü kupa maçına çıkıp ya tamam ya devam diyecek.Lig yarışının son yıllardaki en heyecan verici noktaya ulaştığı bu sezonda bekleyip görecez.Fenerbahçe rakipleri yenip şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puanlar kaybetlerini beklemeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.