Denizli'de okulun tuvaletlerine Türk bayraklı kapı yapmışlar

Denizli'de bir okulun tuvalet kapılarındaki Türk Bayrakları görenleri dehşete düşürüyor.

13 Aralık 2016 Salı 20:36
Denizli'de okulun tuvaletlerine Türk bayraklı kapı yapmışlar






Denizli'de okulun tuvaletlerine Türk bayraklı kapı yapmışlar

Yok artık dedirtecek uygulama Denizli'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir okuldan geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü her ne kadar 'Tuvalet değil lavabo kapısı' dese de, tepkilerin hedefinde uğruna binlerce şehit verdiğimiz Ay Yıldızlı bayrağımızın kapı olarak kullanılması..

MAZERET 'HAYIRSEVER İŞADAMI İŞADAMI YAPTIRDI'

Denizli'de bir lisenin tuvalet kapısının Türk bayrağı gibi boyanması büyük tepkiyle karşılandı

Denizli'de çok programlı anadolu lisesinde lavaboların girişine takılan Türk bayraklı kapılar, gelen tepkiler üzerine kaldırıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli'nin Baklan İlçesi'nde Bulunan Limak Hüsamettin Tuyji Çok programlı Anadolu Lisesi'nde lavaboların girişlerine Türk Bayrağı ile kaplanmış kapılar konuldu. Gelen tepkiler üzerine, boydan boya Türk bayrağı kaplı kapılar kaldırıldı. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Okulda idari işlemin devam ettiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Hayırsever bir işadamı okulun tüm kapılarını değiştirmiş. Tuvalet kapısı değil, lavaboların dış kapısıdır. Zaten soruşturma başlattık" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.