Hüsnü Mahalli Gözaltına alındı; Sosyal medyada hakaret etmiş

Suriye asıllı gazeteci Hüsnü Mahalli gözaltında. Evinde arama yapılan Hüsnü Mahalli'nin sosyal medyada hükümet ve devlet büyüklerine hakaret ettiği bildiriliyor.

13 Aralık 2016 Salı 20:52
Hüsnü Mahalli Gözaltına alındı; Sosyal medyada hakaret etmiş






Hüsnü Mahalli Gözaltına alındı; Sosyal medyada hakaret etmiş


Muhalif yazıları ve Beşar Esad yanlısı tutumlarıyla bilinen Hüsnü Mahalli için şok karar. Sosyal medyada devlet büyüklerine hakaret ettiği iddia edilen gazeteci Hüsnü Mahalli gözaltına alındı. Mahli'nin evinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital veriye el konulduğu öğrenildi.

Gazeteci Hüsnü Mahalli, sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Mahalli'nin evinde arama yapıldı. Aramada, bazı dijital malzemelere incelenmek üzere el konuldu.

Hüsnü Mahalli, sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

 
Son Güncelleme: 13.12.2016 21:17
Anahtar Kelimeler:
Hüsnü Mahalli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.