Çankaya'da fuhuşa suçüstü operasyon

Çankaya'da oldukça lüks bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ortaya çıkarıldı. Ankara polisinin yaptığı baskında 18 kişi gözaltına alındı.

12 Aralık 2018 Çarşamba 06:42
Çankaya'da fuhuşa suçüstü operasyon






Çankaya'da fuhuşa suçüstü operasyon


 

Lüks masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarını alan Ankara polisi, Çankaya'da bir binaya düzenledikleri operasyonda çok sayıda kişiye suçüstü yaptı.
Ankara’da bir masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda 5'i kadın 13 şüpheli gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir binada masaj salonu adı altında fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan Ahlak Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Müşteri gibi masaj salona giren polisler, kadınlar ve iş yeri yetkilileriyle fuhuş pazarlığı yaptı. Daha sonra adrese operasyon yapan ekipler, kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen Mustafa Y., Türkan K., Barış C. K. , Ferdi B., Nuh S., Abidin G., Şenol P. ile 5'i kadın toplam 13 kişi gözaltına alındı.
Anahtar Kelimeler:
Masaj Salonunda Fuhuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.