Ekip Aracı Kaza Yaptı : 1 Polis Yaralı

Zeki GÜNAL / İSTANBUL, () BEYOĞLU Piyalepaşa Bulvarı'nda ilerleyen ekip aracının kaza yapması sonucu 1 polis yaralandı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir polis ekibi, saat 14:00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı Çağlayan istikametine...

04 Kasım 2014 Salı 15:52
Ekip Aracı Kaza Yaptı : 1 Polis Yaralı






Zeki GÜNAL / İSTANBUL, () BEYOĞLU Piyalepaşa Bulvarı'nda ilerleyen ekip aracının kaza yapması sonucu 1 polis yaralandı.
Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir polis ekibi, saat 14:00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı Çağlayan istikametine seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir sebeple kaldırıma çıktı. Ekip aracı, kaldırımdaki ağacı kırarak devirdikten sonra park halindeki servis minibüsüne çarparak durdu. Kazada polis aracı hurdaya dönerken araçtaki iki polis memurundan biri yaralandı. Kaza sonrası çevredekilerin ve ekip arkadaşının yardımı ile araçtan çıkan polis, yoldan geçen bir taksi ile hastaneye kaldırıldı.
Servis minibüsü sahibi Derviş Kılıçkaya, “Ben aracımda yemek yiyordum arkadan geldi vurdu. Aşağıya indim bir de baktım ki araba bu halde, haşat olmuş" dedi.
Kaza yapan polis aracı çekiciye alınarak emniyet otoparkına çekildi.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.