İçki Yüzünden Tartıştığı Genç, Cami Çikişi Öldürdü

Halit YILMAZ/SORGUN (Yozgat), () - YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'nde akşam namazını kıldığı camiden çıkan 57 yaşındaki Osman Aksoy, yol kenarında alkol aldığı belirtilen 27 yaşındaki E.B.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Olay, dün...

06 Kasım 2014 Perşembe 13:03
İçki Yüzünden Tartıştığı Genç, Cami Çikişi Öldürdü






Halit YILMAZ/SORGUN (Yozgat), () - YOZGAT'ın Sorgun İlçesi'nde akşam namazını kıldığı camiden çıkan 57 yaşındaki Osman Aksoy, yol kenarında alkol aldığı belirtilen 27 yaşındaki E.B.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.
Olay, dün saat 17.30 sıralarında Hanbaşı Mahallesi, Salih Paşa Camisi önünde meydana geldi. Osman Aksoy, akşam namazını kılmak için Salih Paşa Camisi'ne gittiği sırada, mahalle komşusu olan ve yol kenarında alkol alan E.B.'yi gördü. Aksoy iddiaya göre, "Neden alkol alıyorsun? Senin ailen çok temiz bir aile. Sana hiç yakışmıyor" dedikten sonra akşam namazını kılmak için camiye gitti. Namaz çıkışı Osman Aksoy'u takibe alan E.B. elindeki bıçakla Aksoy'u kovalamaya başladı. Aksoy'u caminin arka tarafında yakalayan E.B. çene ve kulak arkasına 3 bıçak darbesi vurdu.
Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Osman Aksoy, olay yerine gelen ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 4 çocuk babası Aksoy, doktorların müdahalesine rağmen kan kaybından yaşamını yitirdi. Aksoy'un cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, kaçan E.B. bir süre sonra polis ekiplerince yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.