İstanbul'da darbe protestosuna gidenlere ateş açıldı

Son dakika haberi, İstanbul'da darbecileri protesto etmeye giden vatandaşların üzerine ateş açıldı. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Yaralı vatandaşlardan birinin durumu ağır

18 Temmuz 2016 Pazartesi 04:10
İstanbul'da darbe protestosuna gidenlere ateş açıldı






İstanbul'da darbe protestosuna gidenlere ateş açıldı


Son Dakika Haberleri Türk halkı cuntacılara karşı tek yumruk olurken, sık sık silahlı saldırı haberlerine konu olan Nurtebe Köprüsü'nde bu kez vatandaşlar hedef alındı. TSK içinde yuvalanan cuntacıların darbe girişimine karşı protesto etmek için yola çıkanlara Hasdal Okmeydanı TEM bağlantı yolunda üzerinde bulunan Nurtepe Köprüsü'nden ateş açıldı

AKOM ÖNÜNE GİDİYORLARDI

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) önünde darbe girişimine karşı düzenlenen protestoya katılmak üzere kamyon kasasında yola çıkan yaklaşık 20 kişilik grubun üzerine, Hasdal Okmeydanı TEM bağlantı yolunda üzerinde Nurtepe Köprüsü'nden ateş açıldı.

Kamyonda bulunan 3 kişi açılan ateşle yaralandı. Başından vurulan 23 yaşındaki Ramazan Meşe nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Daha önce de aynı köprü üzerinden yoldan geçen vatandaşların üzerine ateş açılmıştı. Köprü ve çevresinde yasa dışı terör örgütleri sık sık eylem düzenliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.