Konyaaltı'nda Sazlık Alanda Yangın (2)

İKİ YANGIN DA SÖNDÜRÜLDÜ Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde akşam saatlerinde sazlık alanda çıkan yangın Antalya Su ve Atık Su İdaresi İçme Suyu Rehabilitasyon Şantiyesi’ne sıçramadan kontrol altına alındı. İşçiler,...

19 Ekim 2014 Pazar 22:21
Konyaaltı'nda Sazlık Alanda Yangın (2)






İKİ YANGIN DA SÖNDÜRÜLDÜ

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde akşam saatlerinde sazlık alanda çıkan yangın Antalya Su ve Atık Su İdaresi İçme Suyu Rehabilitasyon Şantiyesi’ne sıçramadan kontrol altına alındı. İşçiler, şantiyedeki dosyaları ve değerli eşyaları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Yangında 3 hektarlık alanın zarar gördüğü bildirilirken, Akkuyu Mahallesi’nde çıkan yangın da hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. 20’nci Cadde ile 25’inci Cadde arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına önce vatandaşlar müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, itfaiyenin yanı sıra belediyeye ait su arazözleri de basınçlı su sıktı. 1 saat süren çalışmanın ardından söndürülen yangında 1.5 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Bölgede inceleme yapan itfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.