Lokomotifin Çarpmasiyla Ölen Öğrenci Toprağa Verildi

KARABÜK'te, okuluna giderken lokomotifin çarpması sonucu ölen 16 yaşındaki Abdullah Cihan Çakman, gözyaşları arasında toprağa verildi. Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Abdullah Cihan Çakman, kulaklık...

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:25
Lokomotifin Çarpmasiyla Ölen Öğrenci Toprağa Verildi






KARABÜK'te, okuluna giderken lokomotifin çarpması sonucu ölen 16 yaşındaki Abdullah Cihan Çakman, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Abdullah Cihan Çakman, kulaklık takıp müzik dinleyerek daha yakın olduğu için rayların üzerinden yürüyerek dün okula giderken geri giden lokomotifin çarpması sonucu öldü.
Bayır Mahallesi Ulu Camii'nde Abdullah Cihan Çakman için cenaze namazı kılındı. Törende Karabük Belediyesi'nde işçi, babası Mehmet Çakman, üzerinde Türk bayrağı ile Kardemir Karabükspor forması bulunan oğlunun tabutunun başında taziyeleri kabul etti. Mehmet Çakman ile diğer yakınları gözyaşlarını tutamadı.
Çakman'ın cenazesi, öğle namazının ardından kılınan namaz ardından sonra cenaze aracına konuldu. Bu sırada Çakman'ın anne annesi fenalık geçirdi, arkadaşları da gözyaşı döktü. Çakman'ın cenazesi, Üçbaş Köyü'nde toprağa verildi.
Kazadan sonra gözaltına alınan makinistler Halil Özmen ve Muzaffer Sevgi, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.