Manisa'da Epilepsi Hastası Kadın 4 Gündür Kayıp

Hikmet SEPET/ KULA (Manisa), () - MANİSA'nın Kula İlçesi'nde epilepsi hastası evli 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hasibe Baykal, 4 gündür kayıp. Geçen Perşembe günü komşusuna gittiğini söyleyip ayrıldığı evine bir daha dönmeyen...

20 Ekim 2014 Pazartesi 12:00
Manisa'da Epilepsi Hastası Kadın 4 Gündür Kayıp






Hikmet SEPET/ KULA (Manisa), () - MANİSA'nın Kula İlçesi'nde epilepsi hastası evli 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hasibe Baykal, 4 gündür kayıp. Geçen Perşembe günü komşusuna gittiğini söyleyip ayrıldığı evine bir daha dönmeyen Hasibe Baykal'ın eşi 49 yaşındaki Kamis Baykal, eşinin hayatından endişe ettiklerini belirterek bir an önce bulunması için yardım istedi.
Kula İlçesi Şehit Er Mehmet Sarı Mahallesi'nde oturan Hasibe Baykal, geçen perşembe günü, komşularına gideceğini söyleyip evden ayrıldı. Geç saat olmasına rağmen eve dönmeyen epilepsi hastası kadının eşi Kamis Baykal, eşinin gitmiş olabileceği yerlere baktı ancak bir sonuç elde edemedi. Bunun üzerine Baykal, durumu polis ve jandarmaya bildirip yardım istedi.
Aramalara rağmen bulunamayan talihsiz kadının eşi Kamis Baykal, "Eşimin kendi isteğiyle gittiği zannetmiyorum, herhangi bir düşmanımız da yok, ama hayatından endişe ediyorum. Kızım sürekli annesini soruyor, nerede olduğunu bilmediğim için bir yanıt veremiyorum, ben sustukça çocuklarım ağlıyor" diye konuştu. Çocuklarıyla zor durumda olduklarını aktaran Kamis Baykal, eşinin biran önce bulunmasını istedi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.