Otomobil, Yolda Dolmuş Bekleyen Çifte Çarpti: 1 Ölü 1 Yaralı (2)

TOPRAĞA VERİLDİ Konya’nın Akşehir İlçesi’nde yol kenarında dolmuş beklerken direksiyon hakimiyetini kaybeden H.M. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 46 yaşındaki Sevim Ersoy toprağa verildi. Öğle namazından...

04 Kasım 2014 Salı 13:17
Otomobil, Yolda Dolmuş Bekleyen Çifte Çarpti: 1 Ölü 1 Yaralı (2)






TOPRAĞA VERİLDİ
Konya’nın Akşehir İlçesi’nde yol kenarında dolmuş beklerken direksiyon hakimiyetini kaybeden H.M. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 46 yaşındaki Sevim Ersoy toprağa verildi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Nasreddin Hoca Mezarlığı’na defnedilen annesinin cenaze namazına katılan Emre Ersoy’un bir ay sonra askere gideceği öğrenilirken, kardeşi Büşra Ersoy’un ise üniversite sınavlarına hazırlandığı belirtildi. Kazada bacağı koparak ağır yaralanan ve hastanede tedavi altında tutulan eşi Mehmet Ersoy’un tedavisi ise sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.