Van'dan polisten kaçan kamyonet, polisi şehit etti

Kontrol noktasında durmayan kamyonet bir polis memurana çarparak kaçtı. Daha sonra terk edilmiş olarak bulunan kamyonetin sürücüsü kayıplara karıştı. Van polisi polis katili sürücüyü arıyor...

06 Ekim 2015 Salı 01:48
Van'dan polisten kaçan kamyonet, polisi şehit etti






Van'dan polisten kaçan kamyonet, polisi şehit etti


Terör olaylarına karşı Van'da arama ve kontrol noktaları oluşturan Van polisi, şüpheli bir kamyoneti durdurmak istedi. Kontrol noktasındaki polis memuruna çarpan kamyonet Yaşar Uysal adlı polise çarparak şehit etti.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olay bugün öğlen saatlerinde Van'ın Gürpınar İlçesi'nde meydana geldi. İlçe girişinde uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 65 NV 500 plakalı sürücüsü belirlenemeyen şüpheli bir kamyoneti durdurmak istedi.

Ancak kamyonet sürücüsü polisleri görünce kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis memuru Yaşar Uysal kamyoneti durdurmak için yola kapan atmak istedi.

Ancak sürücü, kamyoneti polis memuru Uysal'ın üzerine sürerek ağır yaraladı. Ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Uysal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit polis memuru Uysal'ın yarın Van'da yapılacak törenin ardından memleketi Çorum'a gönderileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Güncelleme: 06.10.2015 01:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.