Zonguldak’ta kaza: 2 yaralı

ZONGULDAK’ta otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 17.00 sıralarında Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi’nde meydana geldi. Volkan Cin yönetimindeki 67 EK 143 plakalı otomobil, virajda karşı...

19 Nisan 2015 Pazar 18:58
Zonguldak’ta kaza: 2 yaralı






ZONGULDAK’ta otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi’nde meydana geldi. Volkan Cin yönetimindeki 67 EK 143 plakalı otomobil, virajda karşı yönden gelen Veysel Şahin yönetimindeki 67 DF 069 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 35 yaşındaki Gönül Cin ile annesi 56 yaşındaki Gülyaşar Cin yaralandı. Yaralılar, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Polis, kaza yerinde inceleme yaptığı sırada aynı yerin 10 metre ilerisinde hasarlı bir kaza daha meydana geldi. Polis her iki kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.