Ahmet Hakan erkek değilsin, kadın mı olmak istiyorsun

 Sanatçı Yıldız Tilbe, kendisini ırkçı söylemlerde bulunmakla suçlayan Ahmet Hakan'a Twitter'dan sert cevap verdi.

15 Ekim 2017 Pazar 10:57
Ahmet Hakan erkek değilsin, kadın mı olmak istiyorsun






Ahmet Hakan erkek değilsin,kadın mı olmak istiyorsun

   Sanatçı Yıldız Tilbe, kendisini ırkçı söylemlerde bulunmakla suçlayan Ahmet Hakan'a Twitter'dan sert cevap verdi. Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye'de yabancı dilde söylenen şarkılarda ifade ve yorum başarısını ölçemediğini, bu nedenle de yabancı dilde şarkı söyleyen yarışmacılara dönmediğini söyledi. Bunun üzerine ünlü sanatçı ırkıçıkla suçlandı. Suçlamaları yapanların başında Ahmet Hakan ve Cengiz Semercioğlu geldi.

   Yıldız Tilbe de Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Ahmet Hakan'a tam anlamıyla ateş püskürdü.İşte Yıldız Tilbe'nin Ahmet Hakan için kullandığı ifadeler: "Bana ırkçı diyen bütün cahillerden özür bekliyorum. Ahmet Hakan zavallısı içine sinmiyorsa dışının etkisi vardır, yediğin kemikler tatlıdır. Yoksa içine oturması lazım, içinde Allah varsa tabii... Ahmet Hakan sen ucuz sersem ve şapşal bile değilsin, erkek değilsin kadın mı olmak istiyosun! Taşıdığın isimler sana haram olsun Ahmet Hakan sende ne Ahmetlik ne Hakanlık hak getire, latince yaz bakayım seni kaç kişi anlıyor ırkçısız. Konuştuğum dilde şarkıcı arayınca ırkçı olduğumu düşünenler bana Türkçe yazmasınlar. O muhteşem bir kelam diye beğendiğin söylemde bana ait değil, ahmak! Cengiz Semercioğlu Ahmet Hakan vb. aynı kumaş. Fakat ben erkek değilim, maalesef. Eminim olmamı isterlerdi. Allahtan bulun."

   Ahmet Hakan, yazısında Yıldız Tilbe'yi şu sözlerle hedef almıştı: "Hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor" gibi... Muhteşem bir kelama imza atmış bir Yıldız Tilbe'nin... Ucuz, sersem, şapşal bir ırkçı gibi konuşmasını... İçime sindiremiyorum...

Haberler

Son Güncelleme: 15.10.2017 11:41
Anahtar Kelimeler:
Ahmet HakanYıldız Tilbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.