Bodrum'daTango Keyfi

Bodrum'da çalışmaları yürüten bir forum tarafından düzenlenen 'Tango günleri', yoğun ilgi gördü. Gün batımında sahilde hünerlerini sergileyen profesyonel dansçılar, hayranlıkla izlendi.

10 Haziran 2015 Çarşamba 23:19
Bodrum'daTango Keyfi






 

Bodrum'da Tango Keyfi

   Bodrum'da çalışmaları yürüten bir forum tarafından düzenlenen 'Tango günleri', yoğun ilgi gördü. Gün batımında sahilde hünerlerini sergileyen profesyonel dansçılar, hayranlıkla izlendi.Gümüşlük Çevre Derneği ve Gümüşlük Forumu tarafından ortaklaşa düzenlenen Gümüşlük Sanat ve Kültür etkinlikleri kapsamında 'Tango günleri' adı verilen etkinlik düzenlendi. Gün batımında Gümüşlük sahilindeki gösterileri, yerli ve yabancı turistler ilgiyle izledi. Profesyonel dansçılar Işın Barut ve Halil Vural tango, 'Cha cha' ve Salsa danslarının en güzel örneklerini sergiledi. Forum Sözcüsü İbrahim Hakkı Zırh, şöyle dedi:
   "Gümüşlük'te kültür ve sanat etkinliklerini düzenleme alanlarının yok denecek kadar az olmasını bahane etmiyoruz. Gördüğünüz gibi sahilde kumun üzerinde dahi tango yapılabiliyor. Bu tür etkinlikleri düzenlemeyi sürdüreceğiz."

Son Güncelleme: 10.06.2015 23:20
Anahtar Kelimeler:
BodrumTango
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.