Seda Akgül'den iddialı söz ve poz

Güzel sunucu Seda Akgül yaz mevsimini artık iyiden iyiye terkettiği şu günlerde sosyal medyadan bikinisi ile paylaşımda bulundu.

04 Ekim 2017 Çarşamba 07:48
Seda Akgül'den iddialı söz ve poz






Seda Akgül'den iddialı söz ve poz

   Güzel sunucu Seda Akgül yaz mevsimini artık iyiden iyiye terkettiği şu günlerde sosyal medyadan bikinisi ile paylaşımda bulundu.Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hayat hakkında da yorumlar yazan güzel sunucu,paylaştığı fotoğrafın altına şu notları yazdı."İşin, eşin, paranın.. Hiçbirşeyin kölesi olmayın!! Sadece sahip olduklarınızın efendisi olun!! Başta inançlarınızın!!! Kimse kimsenin efendisi değildir.. Yaradandan başka... İçiniz rahat etsin diye söylüyorum; hepimiz ölünce sadece kemik olacağız... Bırakın dış görünüşü.. İnsanlara değer verip tanımaya çalışın. Önyargı değil, algıyla yaklaşın. Herzaman bir şansımız var.. Ölüm garantisiyle yaşadığımızı unutmadan sevin...! Hayat kısa .. Kuşlar uçuyor... Hep uçsunlar....90 yaşında filtre ve fotoshopsuz resmim. İnşallah Allah buruşmuş ama tebessüm eden resimlerimi de paylaşmayı nasip eder"

Anahtar Kelimeler:
Seda Akgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.