Sosyetede " Kira borçlarını öde ve çık" polemiği

Bir döneme damgasını vuran ünlü reklamcı Nail Keçeli sosyal medya hesabından Ayşe Kucuroğlu'na seslenerek kira borcunu ödemesini istedi.

11 Şubat 2018 Pazar 13:36
Sosyetede " Kira borçlarını öde ve çık" polemiği






Sosyetede " Kira borçlarını öde ve çık" polemiği

  Bir döneme damgasını vuran ünlü reklamcı Nail Keçeli sosyal medya hesabından Ayşe Kucuroğlu'na seslenerek kira borcunu ödemesini istedi. Bir dönemin ünlü reklamcısı, sosyetenin ünlü isimlerinden Nail Keçili. Ayşe Kucuroğlu'nu Instagram hesabından hedef aldı. Eski eşinin evinde oturan Kucuroğlu'na ateş püsküren Keçili, "Ben o evin parasıyla yaşıyorum. Nilgün kirayı bana veriyor. Kira borçlarını öde ve çık" yazdı. Keçili, ayrıca Kucuroğlu'nun kirayla birlikte aidatları da ödemediğini, apartmanın doğalgazının kesildiğini ileri sürdü.Bir döneme damga vuran, Türkiye’nin reklam dünyasına yön veren iş adamlarından Nail Keçili, Instagram hesabından sosyetik figür Ayşe Kucuroğlu’nu hedef aldı.

 

    Bebek’te mekan işletmesiyle tanınan ve katıldığı davet organizasyonlarıyla ünlenen Kucuroğlu’na Instagram hesabından seslenen Keçili, ünlü sosyetiğin oturduğu evin kirasını ödemediğini ileri sürdü ve sert ifadelerle hedef aldı.Keçili, “Ayşe Kucuroğlu, 6 aydır kira ödemiyormuşsun. Ben bu kira ile yaşıyorum. Ev sahibi Nilgün bana veriyor. İki senedir apartman giderlerini de ödemiyormuşsun. Öde ve o daireden çık git. Ben o parayla yaşıyorum. Sen de mi bizi buldun arkadaşım? Kaç kişi yaşıyor o evde kardeşim? Apartman doğal gazı kesilmiş. Ne biçim iş” yazdı.Evin aylık kira bedelinin 1 bin TL olduğu ve Kucuroğlu’nun ev sahibi aynı zamanda Nail Keçili’nin eski eşi olan Nilgün Keçili tarafından icraya verildiği öğrenildi.

   

   Ayşe Kucuroğlu’nun ise gazetecileri arayarak, ev kira borcunun olmadığını söylediği öğrenildi. Kucuroğlu’nun iş hayatında şu sıralar kötü günler geçirdiği, ödemelerini yapamadığı konuşuluyor. Eşinden ayrılan Kucuroğlu, davet ve organizasyon firmalarıyla yaptığı anlaşmalar çerçevesinde katıldığı sosyetik davetlerden kazandığı paralarla defalarca gündeme gelmiş, Kucuroğlu ve benzeri figürlerin bu yöntemle ciddi rakamlar kazandığı ancak bu kazanımlarının vergilerini ödemedikleri defalarca gündeme getirilmişti.Nail Keçili, geçmiş yıllarda Egebank ve Etibank davalarında yargılanmış, hapis cezası almıştı. Keçili, özgürlüğüne kavuştuktan sonra medyada sık sık yeni yaşam tarzıyla gündeme gelmiş, bir dönemin kudretli işadamı indirimli akbili ile yolculuk ettiğini açıklamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.