Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı

Sinema ve dizi sektörünün ünlü isimlerinden biri olan ancak son dönemde sağlık sorunları nedeniyle birçok yıldız isim gibi unutulmaya terk edilen Nezih Tuncay‘ın son durumunu gazeteci Onur Akay sosyal medya hesabından paylaştı.

11 Şubat 2016 Perşembe 10:57
Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı






 

Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı

Sinema ve dizi sektörünün ünlü isimlerinden biri olan ancak son dönemde sağlık sorunları nedeniyle birçok yıldız isim gibi unutulmaya terk edilen Nezih Tuncay‘ın son durumunu gazeteci Onur Akay sosyal medya hesabından paylaştı. Hastaneden işler acısı durumda olan Nezih Tuncay’ın görüntülerini paylaşan Onur Akay usta oyuncu için sevenlerinden bol bol dua istedi!

NEZİH TUNCAY KİMDİR?

Haldun Taner’in öncülüğünde Ahmet Gülhan, Zeki Alasya ve Metin Akpınar tarafından kurulan tiyatro topluluğu Devekuşu Kabare’nin önemli oyuncularından Nezih Tuncay, 1945 yılında İstanbul’da doğdu. 1965 yılında ise Avni Dilligil Tiyatrosu’nda sanat hayatına başlayan sanatçı, Arena Tiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu ve Lale Oraloğlu Tiyatrosu’nda çalıştı ve uzun süre Devekuşu Kabare topluluğunda yer aldı. Mahallenin Muhtarları, Rus Gelin ve Yaprak Dökümü gibi çok sayıda dizide oynayarak halk tarafından oldukça beğenildi. Birçok sinema filminde de oynayan Tuncay, en son 12 Şubat’ta vizyona girecek “Dünyanın En Güzel Kokusu” isimli filmde rol aldı.

Son Güncelleme: 11.02.2016 11:00
Anahtar Kelimeler:
Usta OyuncuNezih Tuncay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.