İstanbul'da su kesintisi; Sular ne zaman gelecek 31 Aralık 2016

İSKİ Zeytinburnu, Ataşehir, Esenler, Büyükçekmece, Kağıthane, Pendik, Şişli ve Sultangazi'de suların ne zaman geleceğini açıkladı...

31 Aralık 2016 Cumartesi 12:10
İstanbul'da su kesintisi; Sular ne zaman gelecek 31 Aralık 2016






İstanbul'da su kesintisi; Sular ne zaman gelecek 31 Aralık 2016

Güncel kesintiler; İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi iski, yılın son gününde 8 ilçede bazı mahallelerde arızalar nedeniyle su verilemediğini duyurdu. İSKİ açıklamasında yılın son günü su verilemeyen ilçe ve mahalleler ile suların geliş saati şöyle
iski arıza

NOT: Sitemizde yer alan suların geliş saati İSKİ'den alınmaktadır. İSKİ açıkladığı saatleri sık sık değiştirmektedir.

ESENYURT SULAR NE ZAMAN GELECEK?

HÜRRİYET MAH, PİRİ REİS MAH, GÖKEVLER MAH, ATATÜRK MAH, KIRAÇ NAMIK KEMAL MAH, BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MAHALLESİ
İSKİ enerji kesintisi nedeniyle bu mahallelere su verilemediğini duyurdu. İSKİ söz konusu mahallelere suların saat 21.30'dan itibaren verileceğini açıkladı.

BAĞCILAR SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Evren Mahallesi'ni etkileyen su kesintisinin kaynağı şebeke hattı arızası olarak açıklandı. Arızanın neden olduğu kesintinin saat 18.00'e kadar bitirilmesi hedefleniyor.

KARTAL SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Hürriyet Mahallesi'ni etkileyen su kesintisinin kaynağı şebeke hattı arızası olarak açıklandı. Arızanın neden olduğu kesintinin saat 20.00'ye kadar bitirilmesi hedefleniyor.

PENDİK SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Kurna Mahallesi'ni etkileyen su kesintisinin nedeni olarak elektrik kesintilerini gerekçe gösteriyor. Kurna Mahallesi'ne sular saat 19.00'da gelecek.

BEYKOZ SULAR NE ZAMAN GELECEK

Yeni Mahalle, Rüzgarlıbahçe, Gümüşsuyu Mahallesi'nde saat 14.40'da başlayan kesintinin nedeni basınç düşüklüğü olarak açıklandı. Bu mahallelerde sular saat 22.00'da gelecek


BEYLİKDÜZÜ SULAR NE ZAMAN GELECEK

Basınç düşüklüğü nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi ve Adnan Kahveci Mahallelerine su verilemiyor. Bu iki mahallede sular saat 18.00'den itibaren akacak.

GAZİOSMANPAŞA SULAR NE ZAMAN GELECEK

Karayolları Mahallesi'nde şebeke hattı arızası nedeniyle sular verilemiyor. Bu iki mahallede sular saat 17.00'de akacak..


PENDİK SULAR NE ZAMAN GELECEK

Çınardere Mahallesi ve Velibaba Mahallesi'nde elektrik kesintisi nedeniyle su verilemiyor, bu iki mahallede sular saat 18.00'de akacak.


ŞİLE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Şile'de Karacaköy,  İmrenli, Kabakoz, Akçakese ve Bozgoca mahallelerine sular 1 ocak 2017 tarihinde saat 10.00'da verilecek. Su kesintisinin nedeni boru kırığı olarak açıklandı.



 

ZEYTİNBURNU SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Merkez Efendi Mahallesi'ni etkileyen su kesintisi saat 11.09'da başladı. Şebeke Hattı arızasının neden olduğu kesintinin saat 14.00'de sona erkesi bekleniyor.

SARIYER SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ Sarıyer'de Rumeli Hisarı Mahallesi'nde devam eden şebeke hattı arızası nedeniyle sular akmadığını duyurdu. İSKİ söz konusu çalışmanın saat 14.00'e kadar bitirilmesini hedefliyor.

ATAŞEHİR SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ Ataşehir'de Esatpaşa Mahallesi'ni etkileyen su kesintisi saat 11.04'de başladı. Şebeke Hattı arızasının neden olduğu kesintinin saat 15.00'de sona erkesi bekleniyor.

BÜYÜKÇEKMECE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

KamilOba Mahallesi'ni etkileyen su kesintisi saat 10.23'de başladı. Şebeke Hattı arızasının neden olduğu kesintinin saat 14.00'de sona erkesi bekleniyor.

ESENLER SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Esenler'de Tuna Mahallesi ve Fatih Mahallesi'ni etkileyen arızanın nedeni şebeke hattı vana montajı ve değişimi olarak duyuruldu. Saat 11.00'de başlayan kesinti saat 14.00'de sona erecek.

KAĞITHANE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Nurtepe ve Merkez Mahalleleri'nde saat 10.43'te başlayan kesintiler halen sürüyorb İSKİ bu iki mahalleye suların saat 15.00 civarında geleceğini duyurdu.


PENDİK SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Çınardere Mahallesi'ne saat 11.20'den itibaren su verilemiyor. Boru Patlağı nedeniyle devam eden arızanın 13.30'da sona ermesi hedefleniyor.


SULTANGAZİ SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Uğur Mumcu Mahallesi'ni etkileyen su kesintisinin kaynağı şebeke hattı arızası olarak açıklandı. Arızanın neden olduğu kesintinin saat 16.30'a kadar bitirilmesi hedefleniyor.


ŞİŞLİ SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Şişli Merkez Mahallesi'nde devam eden vana çalışması nedeniyle sular akmıyor. İSKİ söz konusu çalışmanın saat 14.00'e kadar bitirilmesini hedefliyor.
Son Güncelleme: 31.12.2016 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.