Twitter'dan milyonlarca kullanıcıya şifre uyarısı

Ünlü sosyal medya mecrası Twitter , kendi sistemindeki bir sorundan dolayı tüm kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesini istedi..

04 Mayıs 2018 Cuma 01:16
Twitter'dan milyonlarca kullanıcıya şifre uyarısı






Twitter'dan milyonlarca kullanıcıya şifre uyarısı

Sosyal medyanın ünlü sitesi twitterdan kullanıcılarına şifre değiştirme uyarısı geldi. Hala twitter hesabınıza giriş yapmadıysanız en kısa sürede şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor.

Küresel paylaşım sitesinden yapılan açıklamada, şirketin kendi sisteminde farkedilen teknik bir sorundan dolayı, dünya genelindeki bütün Twitte rkullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi talep edildi.

Sosyal medya kullanıcıları şifre değiştirmek için hesaplarına girerken, söz konusu teknik sorunun fark edildikten sonra çözüldüğün bildirildi. Twitter açıklamasında ise güvenlik ihlaline rastlanmadığı, ancak tedbir amaçlı kullanıcılardan şifre değişiminin istendiği bildirildi.

Twitter'ın dünya genelindeki aylık ortalama kullanıcı sayısı 336 milyon seviyesinde bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.