KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ KALAY’DAN AKSOY’U NEZAKET ZİYARETİ

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ KALAY’DAN AKSOY’U NEZAKET ZİYARETİ






Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Seyfettin Kalay Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u makamında ziyaret etti.
Genel Sekreter Kalay, Dünya Miras Şehri Safranbolu’yu çok beğendiğini Başkan Aksoy ve ekibinin yaptığı çalışmaları da çok başarılı bulduğunu belirterek, “ Safranbolu UNESCO’nun da belirttiği gibi bir dünya miras şehri. Bu nedenle çalışmalarında bu şekilde ilerlemesi ve yapılması gerekiyor. Sayın başkan ve ekibi de bunu başarmış, kendilerini kutluyorum” dedi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Genel Sekreterimizin bu nazik ziyareti bizleri fazlası ile memnun etmiştir. Bilindiği üzere Safranbolu Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları ile 4 yıldır büyük bir uyum içerisinde çalışmaktayız. İnşallah sayın Kalay’ın Genel Sekreterliğinde de uyum içerisinde birbirine destek olan kurumlar olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben Genel Sekreterimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendisine başarılar diliyorum “ dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.