SAĞLIK SEN’DEN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Dt.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SAĞLIK SEN’DEN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET






Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Dt. Kerem Özgüler ve Başkan yardımcıları Emin Ölmez ile Mevlüt Akdere, İzmit Başkan Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.
Oldukça samimi ve sıcak bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Sağlık-Sen Başkanı Özgüler, ”İzmit’te başarılı çalışmalara imza atan Başkan Doğan, eskiden sağlık sektörünün içindeydi. Bu yüzden de bizi en iyi anlayacak kişilerin başında geldiğine inanıyoruz” dedi.
Özgüler, Doğan’a çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Başkan Doğan da sağlık sektöründe Kocaeli’nde önemli yatırımlar olduğuna dikkat çekerek, ”İzmit sağlık turizm alanında şanslı illerden biridir. Sadece kendi bölgemize değil yurdun dört bir yanına hatta Avrupa’dan gelenlere bile hizmet etmektedir” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.