USİAD DIŞ TİCARET EĞİTİMİ SONA ERDİ

Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) tarafından yürütülen ve Zafer kalkınma ajansı tarafından desteklenen “Sürekli Eğitimle gelişen beşeri sermaye Kalkınan Uşak” projesi kapsamında Dış ticaret Eğitimi Gediz Üniversitesi Öğretim Görevlileri Murat O

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
USİAD  DIŞ TİCARET EĞİTİMİ SONA ERDİ






Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) tarafından yürütülen ve Zafer kalkınma ajansı tarafından desteklenen “Sürekli Eğitimle gelişen beşeri sermaye Kalkınan Uşak” projesi kapsamında Dış ticaret Eğitimi Gediz Üniversitesi Öğretim Görevlileri Murat Odacı ve Dinçer Yarkın tarafından verilen ve 1 hafta süren Dış ticaret modülü eğitimleri sona erdi.
Öğretim görevlisi Murat Odacı yaptığı açıklamada “Firmaların, ihracata başlayabilmesi ya da var olan ihracatlarını arttırabilmeleri için gerekli yetkinliklere sahip girişimci ve çalışanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Düzenlenen eğitim faaliyetleri ile firmaların dış ticaret konusundaki bilgi eksiklikleri, kaygıları ve korkuları giderilmekte, firmalar cesaretlendirilmektedir. Bu potansiyelin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek, dış ticaret konusu ile birlikte birçok kişisel ve kurumsal gelişim unsurlarını da içinde barındıran bu eğitim projesi için öncelikle USİAD yönetim kurulu ve idari personeline sonrasında da destek veren tüm kamu kurumlarına kendi adımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
USİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım da, “Son dönemde Türk firmalarının uluslararası pazarlara açılarak yeni müşteri kitlelerine ulaşması ve bunun sonucu olarak ihracatımızın artış trendinde olması tüm ülkemiz için bir gurur kaynağı olmaktadır. Bu artışın önümüzdeki dönemde de artarak sürmesi, dış ticaret açığımızın kapanması için ülkemizin önündeki en önemli gerekliliklerden biri olduğunu düşünüyorum. Uşak sanayisinin dış ticaret konusunda her geçen gün önemli ilerlemeler yaşama potansiyeli olduğunu düşünmekteyim. Zafer Kalkınma ajansı Yöneticilerine Ve Gediz üniversitesi Yetkililerine desteklerinden dolayı tekrar teşekkür eder Sanayicilerimizin önümüzdeki günlerdeki eğitimlerimize katılarak istifade etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.