ABD Başkan Yardımcısı Biden’in makam araçları Münih’te ilgi gördü

ALMANYA'nın Münih kentinde yapılan 51'inci Güvenlik Konferansı’na katılan Joe Biden’in kendisi kadar makam araçları da büyük ilgi gördü. Biden, konferansın yapıldığı Bayerischer Hof Oteli'ndeyken dışarıdaki konvoydaki...

07 Şubat 2015 Cumartesi 16:56
ABD Başkan Yardımcısı Biden’in makam araçları Münih’te ilgi gördü






ALMANYA'nın Münih kentinde yapılan 51'inci Güvenlik Konferansı’na katılan Joe Biden’in kendisi kadar makam araçları da büyük ilgi gördü.
Biden, konferansın yapıldığı Bayerischer Hof Oteli'ndeyken dışarıdaki konvoydaki 2 makam aracı, katılımcıların, görevli Alman polisleri ve gazetecilerinin ilgisini çekti. Meraklılar, her ikisi de bire bir aynı olan ve aynı plakalı Cadillac önünde bol bol fotoğraf çektirdi.
Yaklaşık 20 araçlı Biden konvoyundaki, Amerika’dan uçakla özel getirilen makam araçlarına fazla yaklaşılınca, sürekli korna çalması cep telefonlarıyla fotoğraf çekenleri ürkütürken, gülüşmelere yol açtı. Biden’in konvoyunda askeri araçların ve bir de cankurtaranın olması dikkat çekti. Biden ve konferansa katılan diğer devlet başkanları ve bakanlar, bu akşam Bavyera Başbakan’ı Horst Seehofer’in Münih Rezidenz Sarayı’nda vereceği yemeğe katılacak.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.