Avrupalı Eski Galatasaray Liseliler Derneği üyeleri Cenevre'de buluştu

  DIŞ HABER – İsviçre’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Avrupalı Eski Galatasaray Liseliler Derneği (AEDAG) 2014 kış pilavını Cenevre’de yaptı. Kutlama “Cabane Forestiere – Etoy’da yapıldı. Kalabalık...

20 Nisan 2015 Pazartesi 16:48
Avrupalı Eski Galatasaray Liseliler Derneği üyeleri Cenevre'de buluştu






  DIŞ HABER –

İsviçre’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Avrupalı Eski Galatasaray Liseliler Derneği (AEDAG) 2014 kış pilavını Cenevre’de yaptı. Kutlama “Cabane Forestiere – Etoy’da yapıldı. Kalabalık bir üye ve misafir gurubunun katıldığı pilav gününde bahçede ateş üzerinde çevrilen kuzu ve beraberinde verilen Galatasaray Pilavı çok beğenildi. Başkan Refik Atakurt yaptığı konuşmada katılımcı üyelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti, ardından da 2015 yaz pilavı hakkında bilgi verdi . Neşe içinde yenen pilava Cenevre Dünya Ticaret Merkezi Türkiye daimi temsilcisi Büyükelçi Haluk Ilıcak, Cenevre THY Müdiresi Ayşe Mısırlı Mirza ve satış Müdiresi Zeynep Aygen de katıldı. Akşamın geç saatlerine kadar süren etkinlikte katılımcılar 2015 yaz pilavında buluşulmak üzere ayrıldılar.



fotoğraflar

Yiyecekler ateş üzerinde

Piknik görünümlü Pilav

Yemekten görünüm

Başkan Atakurt konuşuyor.

Haber - Kamera: Zafer ATAMER CENEVRE/

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.